Duguláselhárítás, dugulásmentesítés -Budapest és Pest megye

A SEO, a keresőoptimalizálás a hitelesség, a szakmai hozzáértés nélkül aligha lehet eredményes. A szakmaiság az egyik alappillére a Világi Duguláselhárítás honlap jó szereplésének a Google keresőjében. Általában az első táblán találja, aki Budapesten keresőoptimalizálót keres. Nézzünk is rá arra a szakmaiságra, ami a jól felépített honlapon, a PHP és MySQL friss változatán, a reszponzivitáson, az SSL tanúsítvány meglétén túl található, a saját szakmai ágában.

Duguláselhárítás Budapesten és környékén szakszerűen, tisztán

Duguláselhárító rohamkocsi
A Világi Duguláselhárítás duguláselhárító rohamkocsija, rajta a honlap címe is

A hétköznapi hős címet méltán magára öltheti a felkészült, több szakmát is birtokló vízvezeték-szerelő, akit a profizmus csúcsán duguláselhárító mesternek mondanak – hiszen gondoljuk csak végig, milyen problémáinkat képes és kész megoldani zokszó nélkül:

 • szennyvízelvezetés
 • tűzoltóvíz-hálózat létesítés
 • duguláselhárítás
 • csőhálózat üzemben tartási tevékenységek
 • az elavult vezetékek kitisztítása, illetve speciális eszközökkel, felszerelésekkel való karbantartása (WOMA, műszeres csővizsgálat)

és a sort még folytathatnánk…
A lefolyók és vezetékek szakembere minden bizonnyal komolyan gondolja azt a nézetet, mely szerint: Az akadályok nem azért vannak, hogy megadjuk magunkat előttük, hanem azért, hogy áttörjük őket.

Duguláselhárítás: a csőgörénytől a szutyokrémig

A háztartások körüli rémálmok egyike között a lefolyók eldugulása élen jár. A rossz hír az, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy életünk során mindannyiannak legalább néhányszor farkasszemet kell néznünk a csövek szutyokdémonaival: a zsíros szennyeződésekkel, az ételmaradékokkal, a kéretlen-kelletlen belopakodó idegen anyagok valamelyikével.
Ezek a piszoklidércek néha irritáló, vartyogó hangokkal és förtelmes bűzökkel tetőzik az amúgy is frusztráló helyzetet, amely „orvosért”, megoldásért kiált. Ilyen esetben forduljon bizalommal a Világi Duguláselhárítás profi, lelkes és tettre kész, tapasztalattal felvértezett csapatához, akik nemcsak megoldják, de szükség esetén meg is előzik a csőgubancokat.

Nem minden esetben arról van szó, hogy akár a népmesebeli leány nem szívesen piszkolja be csecsebecse lábacskáit és vacsabacsa kezecskéit, midőn a lefolyókba szorult szennyeződés válik legyőzendő ellenséggé, kiiktatandó kosztorlasszá.
Nem.
Arról is szó lehet, hogy egy sor házi fortély bevetése sem hozta magával a várt eredményt, a szóda, az ecet és a csőgörény feladták a győzelembe vetett hitüket, így zöld út nyílik a profiknak, akik valóban elbánnak a lefolyó szmötyivel.

Mikor van szükség duguláselhárításra?

A dugulásnak vannak előjelei, amelyek „örömünkre” több érzékszervünkre is hatást gyakorolnak (főként a halló- és szaglószerveket célozzák meg), ám ezen kívül megmutatkozhatnak a következő intő jelek is:

 • a víz lassabban tűnik el a kagylóból (épphogy szivárog, vagy békésen áll, tónak képzelve magát…)
 • a víz Houdinivé transzformálódását is nyomon követhetjük, midőn a konyhában leengedett víz a fürdőszobában felbugyogva mutatkozik
 • számos esetben észlelhetjük, hogy a víz fizikai tulajdonságai átformálódnak, midőn kéretlen-hívatlan idegen anyagok állnak a tovább folyás útjába. Ez esetben a szagtalan és színtelen folyadék helyét átveszik az orrfacsaró bűzök, melyek pimaszul indiszkrét merészséggel döntik uralmuk alá a helyiséget.

Ön is tudta?

Sokan azt gondolják, hogy a dugulás kizárólagos előidézői a lefolyóba arcátlankodó idegen anyagok, egykori szaftos ételek zsíros ragacsossággal éktelenkedő maradékai lehetnek. Részben igaz az állítás, ám kiábrándító lehet tudomásul venni azt a tényt, mely szerint az előbb említett enyves matériák mellett a nagy elvárásokkal körberajongott lefolyótisztítók, zsíroldók és az alacsonyabb minőséggel dicsekedő vegyszerek is ludasok lehetnek dugulásügyben. Az ezekben fellelhető kémiai összetevők ugyanis fennakadhatnak a csövek belsejében, majd rövidebb-hosszabb idő elteltével dugulást okozhatnak.
Ugyanakkor a konyhában és a fürdőhelyiségben már-már nélkülözhetetlen termékek, piperék, kozmetikumok ugyancsak „sárosak” lehetnek a dugulás ügyét tekintetbe véve (gondoljunk csak a mosogatószerekre, a hajbalzsamokra és egyéb folyékony, csőretapadós kenceficékre).
Szerencsére nem marad el a segítség, hiszen amennyiben duguláselhárítás a cél: számíthat a hivatásosok rutinjára, jártasságára, kompetenciájára. Ne feledkezzen el arról, hogy feljegyezze a http://dugulaselharitasbudapesten.com/ team elérhetőségeit, hogy lefolyóvészhelyzet beálltakor azonnal házhoz hívhassa a csatornák és vezetékek ismerőit.

Murphy a csöveknek sem kegyelmezett…

Ha valahol, hát akkor a csőrendszer területén vijjogva életbe lép Murphy sokat emlegetett törvénye, amely ez esetben ekként hangzik: ami eldugulhat egyszer, az bizonyára el is fog dugulni.
Világi Tamás a duguláselhárítás specialistája, csapatával nem riad vissza ettől a törvénytől, és mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön ne csüggedjen hasonló helyzetek beálltakor, hiszen folyamatosan lépést tart az újdonságokkal, állja a versenyt, hogy ne adja meg a dugulásnak az ottmaradás esélyét.
A Világi-csapat a duguláselhárítás mellett egyéb igényeket is igyekszik kielégíteni, amelyek között megemlíthetjük a csatornával kapcsolatos komplex tevékenységek sorát, szakmai tanácsadást, vízvezeték-vizsgálatot, a kamerás csővizsgálatot stb.

Nem úgy van most, mint volt régen…

A régmúlt eseményeinek és életmódjának felidézése nem minden esetben párosul nosztalgiával. Az emberiség tisztálkodás, higiénia iránti igénye hullámvasútszerű történelmet írt maga köré. Ami az egyik korban bevett és természetes szokásnak hatott, egy másikban ellenszenvet keltett.
Napjaink – a fürdőt, zuhanyzót naponta több ízben is igénybe vevő – tisztaságimádói talán nem is gondolnák, hogy a középkorban, néhol, maguk az orvosok tiltották a test mosdatását, ártónak, ellenszenvesnek, abnormálisnak ítélték a fürdést (beérték akár egyszeri alkalommal egy évben…)
Manapság életünk létfontosságú helyiségeitől elvárjuk, hogy tiszták, kényelmesek legyenek, hogy életünk menetét könnyebbé varázsolják. Az eltömődés kellemetlen gátként léphet színre, amelynek kiváltó okai között megtalálhatjuk példa gyanánt:

 • a lefolyószerkezetek kifogásolható esését
 • a burkolás során bejutott idegen anyagokat (ragasztók, fatörmelék stb.)
 • a 25 évnél öregebb lefolyókat
 • a nem professzionális munkavégzés hiányosságaiból adódó kellemetlenségeket.

Ha nem tapasztal javulást a házi trükkök alkalmazását követően, kérje bizalommal a Világi-team segítségét.
***
Néhány jó tipp a dugulásmentesítés terepéről:

A témáról a SEO blogban:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.