Keresőoptimalizálás, SEO

Munka és duguláselhárítás

Duguláselhárítás és munka

(Upgrade 2007.09.03. A 14.-16. hozzászólásban megtalálható e szó ide citálásának magyarázata: duguláselhárítás!)
1) A munkáról, a munka megszervezéséről alig esik szó, pedig szinte mindennap adódik valami fergeteges őrültség!

Ma azzal hívott fel egy reklámügynökség, hogy kedves ügyfelem egy komplett házfal reklámfestését rendelte meg náluk, ideje volna, hogy csípkedjem magam a terv elküldésével! Mivel az ügyfél cég főnöke szabadságát tölti valamely jól eldugott helyen, természetesen nem tudtam rákérdezni: komoly-e a dolog. A munkatársai szerint igen, de nincs ember, aki ekkora kiadásról dönteni merne.
(Feledékeny a főnök, a melóról csak én nem tudok?)
Szóval azt válaszoltam, amit szoktam: ha megrendelik tőlem a munkát, akkor majd elvégzem, áttételes üzenetre az Atyaistennek se!
A reklámügynökség vezetője tüzet okádott, minden voltam, csak rendes ember nem, úgy beszélt velem, mintha a beosztottja volnék… Amikor leraktam a telefont, olyat mondtam, hogy ihaj!

2) Keresőoptimalizálás

szempontjából nagyon rossz címet adtam. Kit érdekel a munka, ki fog erre a szóra rákeresni? Azt kellett volna írnom: botrány, pénz, nők, szex, pia – vagy ilyesmi!

3) Duguláselhárítás

Aranyos szöveget olvastam egy duguláselhárítással foglalkozó honlapon, így szól:
Ha a WC dugul el, akkor végre elővehetjük kedvenc harci eszközünket, a pumpát!
Jelképesen ma szinte egész nap a kezemben volt…

********

Ajánlat
Ha Budapesten duguláselhárítót keres:

42 hozzászólás

 • Bognár László

  A szöveg tényleg ott a honlapon! (Duguláselhárítás praktikák).
  Ezek szerint lehetnek POMPÁS és PUMPÁS napjaink! Nálam a mai egyelőre pompás, a tegnapi viszont pumpás volt! 🙂
  Megnéztem egyébként: a munka szóra majdnem tízmillió szótalálatot kapunk – tehát az álláskeresés- és kínálat megdobja a szó használtságát, keresettségét. Igaz, erotikus munkára is csábítanak az első húsz találat között, tehát nem jártam messze az igazságtól, amikor a szex szót is megemlítettem! 🙂 Pompás, nem?

 • Bognár László

  Látom, a duguláselhárítás témaköre kapós! 🙂
  Az adott csoprtban – mármint rákeresve a duguláselhárítás szóra -, olyan cégnevet is látok: Dugó Dani Duguláselhárítás!
  Az ilyen mókás cégnév ugyan könnyen megjegyezhető, de komoly baj esetén korántsem biztos, hogy mókás nevű céget hívunk! Inkább magunk kezeljük kedvenc harci eszközünket: a pumpát! 🙂
  Vagy hívjuk az Észak-Pesti Duguláselhárítást!
  De a legjobb a megelőzés, mégha csak a 35. helyen áll is:
  dugulaselharitas.net/praktikak.html

 • dugulaselharitas

  Pedig van ám még “Dugu ZSuzsi” és “Pumpák királynője” – a Sárga oldalak hirdetései között…

  Na de gyúrjunk a “duguláselhárítás” kulcsszóra, gigantikus üzleti értéke van!

 • dugulaselharitas

  Eddig azt hittem elég járatos vagyok a szakmai szférában (duguláselhárítás).
  Bognár László = Dugó Dani, vagy nem? Ha igaz, kakor saját “márkanevedre” tettél fentebb enyhén kritikai megjegyzést?

  Más – az Észak-Pesti duguláselhárítás mögött is Dugó Dani van? Felhívtam, perényi néven jelentkezett be az illatő.

  – gyúrjunk a duguláselhárítás kulcsszóra – gigantikus üzleti érték…

 • Bognár László

  Kedves Duguláselhárítás!
  1) Duguljak el, ha Dugó Dani vagyok! Éppen azt mondtam, hogy komoly bajban (v.ö. dugulás van), aligha hív az ember komolytalan nevű céget (ha van választék).

  2) Immár másodszor hivatkozol a gigantikus üzleti értékre – persze cinikus értelemben.
  Egy másfél milliós nagyvárosban mindenki eszik, jár fodrászhoz, és szolgáltatások tömkelegét veszi igénybe. Ezek stabil üzletnek számítanak.
  Valószínüleg a duguláselhárítás is komoly üzlet egy ekkora városban.
  Tehát bölcsen jár el az az iparos, aki ezekben a szakmai ágazatokban az internetes elérésére is ad.

  3) A mai duguláselhárításban már gépek viszik a prímet, tehát Dugó Daninak, ha csak pumpája van, Pék Robinak, ha csak egy receptje van, Suszter Szamócának, ha csak egy vaksi faszöge van – szóval akkor neki annyi!

 • dugulaselharitas

  Nagy tisztelettel, bocsánatot kérek! Figyelmetlen voltam,

  Dugó Dani = Bognár Ferenc

  Plussz még megbocsáthatatlanul nem kapcsoltam, hogy Ön – Bognár László – volt a “pillangószív” SEO verseny győztese.

  Más. Semmi cinizmus!

  Nyílván ennek a blognak az a célja, hogy pl. “duguláselhárítás” kulcsszóra minnél jobb helyezést érjen el az Észak-Pesti duguláselhárítás javára.

  – gyúrjunk a duguláselhárítás kulcsszóra – megéri…
  ( a Szeredai lefolyó és csatorna szerviz az első – pajszerral sem lehet kimozdítani már több mint egy éve. Pontosabban 2006 júliusa-óta )

 • Bognár László

  Kedves Duguláselhárítás Úr!
  Jeleznék két dolgot, hogy növeljem a talányt:

  1) Én ebből a posztból az Észak-Amerikai, vagy milyen pesti duguláselhárítás főoldalára egyetlen linket sem küldtem!

  2) Jómagam nem pajszerrel szoktam próbálkozni! 🙂

 • Bognár László

  Tisztelettel jelezném, hogy én azt írtam: a duguláselhárítás főoldalára egyetlen linket sem küldtem! És a hivatkozott link egy aloldal, ahol az a szép pumpás, bocsánat, pompás mondat van, amelynek kedvéért a duguláselhárítás szóba jött! Hiszen a főoldal ez: “http://www.dugulaselharitas.net”

 • dugulaselharitas

  Az Észak-Pesti duguláselhárítás széles körűinternet marketinget folytat. Számtalan hirdető médiában – ahol kötelezően címet kell megadni – nem létező irányítószám, utca, és házszám összefüggéseket ír. A telefonszáma alapján sem állapítható meg a tulajdonos. A tömeges webprezentációkon semmiféle név agy cím adat nem szerepel. Kérem nyugtasson meg, hogy nem egy fekete, engedély nélküli vállalkozásról van szó.

 • Bognár László

  Kedves Duguláselhárítás Úr! Ha azt akartam volna, hogy ez a blogbejegyzés előkelő helyen szerepeljen a már sokat kimondott szóra, akkor még ezt-azt kellett volna tennem. Pl. a poszt elején, az első sorban is le kellett volna írnom, ráadásul bolddal. Hogy lássa Ön, mire gondolok, most upgrade-ben fönn megteszem pótlólag! Aztán innen-onnan linkeknek is kéne mutatnia eme poszt címére! Hogy mire gondolok, azt nemsokára szintén megmutatom az ellobo.freeblog.hu gerillamarketinges oldalamról. Mivel mindezt nem tettem meg, láthatja, eszem ágában sem volt a duguláselhárítás iparágában felvinni ezt az oldalt!

 • Észak-Pesti Duguláselhárítás

  Tisztelt “dugulaselharitas” sajnos az ön inkognitójában nem tudom,
  hogy mi ez az érdeklődés a honlapunkal kapcsolatban ?
  Ön duguláselhárító vagy Bognár László úr versenytársa egy másik honlap optimalizálásában ?
  Tehát a figyelem aspektusát fürkészem ?
  Egyébként üdvözlettel: Perényi Sándor

 • Bognár László

  Az a tény, kedves Duguláselhárítás Úr, hogy Ön névtelenül másokra ezt azt mond, erősen megterheli internetes kapcsolatunkat! Amennyire IP címéből meg tudom állapítani, Ön valódi szereplője a duguláselhárítás tiszteletre méltó iparágának, s nem igazán kedves dolog arra használnia egy blogot, hogy másokról mondjon ezt meg azt, névtelenül.
  Nem feladatom bármit is mondani névtelen állításokra, de a duguláselhárítással foglalkozó honlapok alapos tanulmányozása bizonyára vezetne valamiféle eredményre. (Ott például, a PILLANATNYI élvonalban bizonyára minden rendben van.)

 • dugulaselharitas

  Tisztelt Bognár László Úr! Örömmel konstatálom, hogy megjegyzéseim hatására(?) Perényi Úr, marketing oldalai kiegészültek, így aggályaim szertefoszlottak. Köszönöm!

 • Bognár László

  Kedves Duguláselhárítás Úr!
  A fenti hozzászólásának azt a részét, amely egy negatív állítást is tartalmaz a versenytársára vonatkozóan, természetesen kihúztam!
  Ugyanis egy blog nem lehet terepe a kettejük, ill. számos versenytársuk közötti konkurenciaharcnak.
  Nem szerencsés az Internetre is kiterjeszteni az egy-egy szakmán belüli konkurenciaharc sötét oldalát, mert akkor már itt is elővehetjük majd kedvenc fegyverünket: a pumpát!

 • Dugi Zsuzsi

  Köszönöm, hogy megemlítettetek. Jól esik. Engem, azaz Dugi Zsuzsit a szakma nevezett el, hiszen nő létemre éjjel-nappal duguláselhárítunk. És nem akárhogy! A legkorszerűbb technikákkal vagyunk felszerelve. Szinte mindenben elsők lettünk, hiszen a duguláselhárítók közül csak nekünk van ISO-minősítésünk! Hogy miért nem vagyunk az első helyen a neten? Igyekszünk. Tisztelettel: Dugi Zsuzsi

 • Bognár László

  Kedves Dugi Zsuzsi! Ugyan nem én említettem meg Önt, hanem az egyik kedves konkurense, de örömömre szolgál, hogy blogomban történik meg az Önök szakmai találkozója! Itt mindenki elmondja önmaga tevékenységéről a jót, bár van, aki a másikat igyekszik befeketíteni (nem Ön az). De itt meg is állnék egy pillanatra, hogy két irányba is hagyjam futni a gondolataimat: 1) A mások befeketítéséről: ha egy szakmán belül áldatlan vitát kezd valaki, azt célszerűminél előbb felvilágosítani arról, hogy csupán látszat szerint árt kiszemelt konkurensének, valójában az EGÉSZ szakmát fogják veszekedős társaságnak tekinteni, s a megrendelések a teljes szakmai ágban visszaeshetnek – átadadva a terepet új arcoknak! 2) A másik oldalról szemlélve a dolgot: szép dolog ez az összejövetel itt, a szakma gépesítési állapotáról jómagam most megnyugtató információkhoz jutottam! Megjegyezném: élen lenni jó dolog, mert nőhet az Interneten keresztül a rendelésállomány, ezáltal a profit, de a keresőkben olyan hely nincs, hogy első! Első öt, első tíz, esetleg első húsz – ezek lehetnek viszonylag tartós kategóriák. Mellesleg jegyzem meg: számomra tényleg öröm és meglepetés, hogy e szakma elitje egy egyszerű, keresőoptimalizálással (SEO) foglalkozó blogban tartja első összejövetelét, megüzenve a társadalomnak: kurrens szolgáltatás népszerűsítéséhez a SEO nélkülözhetetlen! És ezt köszönöm!

 • Dugi Zsuzsi

  Kedves Bognár László és Áron!
  Rendkívül jól esik, hogy foglalkoznak dugizsuzsival. Higgyék el, ha Önök is jól megválasztják a munkatársaikat, akikre mindig számíthatnak, az Önök ügyfelei is elégedettek velük, és ragaszkodnak a személyükhöz, akkor Önök is büszkék arra, amit tesznek, és Önöknek is örömet okoz a vállalkozás akkor is, ha a rengeteg adó és járulék elviszi a bevételük nagyobb részét.
  Szeretettel: Dugi Zsuzsi

 • Magyar Endre

  WC pumpa! Micsoda szakszerszám! 🙂
  Egy szakember nem is használ ilyen segéd eszközt. Azzal, hogy pillanatnyilag a dugulást elhárítjuk vele, még nem lehetünk abban bisztosak, hogy valóban elhárítottuk a dugulás okát is.
  Ez a szakszerszám maradjon meg a házilagos elhárításban.

 • Bognár László

  Üdvözlöm!
  Valóban így van. Azonban egy öt évvel ezelőtt elvégzett egyszeri, vagyis nem folyamatos tanácsadással nyilván nem köteleztem el magamra “örök időkre”.
  Jómagam a munka befejezése után általában – a munka jellegétől függően -, fél- ill. egy évre vállalok moratóriumot szerződéseimben.
  Viszont a bejegyzés dátumából következően immár nagyjából öt év telt el munkakapcsolat nélkül…

 • Duguláselhárítás 24 Órában

  Magyar Endre duguláselhárító szakember vagyok, több mint
  25 éves szakmai tapasztalattal, és ismeretséggel rendelkezem.
  Nincs akadály mindenre találok valamilyen megoldást! Amennyiben
  az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó,
  esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban, forduljon hozzám bizalommal!
  Duguláselhárítás Budapest és környékén (Pest megyében, Fejér megyében,
  Nógrád megyében, Esztergomban) azonnali kiszállással, hétvégén és
  ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Csúcs kategóriás gépeimmel
  az önök kényelmére törekszem. Nem csak a dugulást szüntetem meg,
  felderítem a visszatérő dugulások okát is, amit végleg megszüntetek!
  Duguláselhárítási munkámra akár több hónap garanciát vállalok!

 • Kiss Zoltán

  Nagyon jó hogy van ez a blog, így legalább a szakma krémje összejött!-) Ez a munka azért elég kemény tekintettel a többéve felhalmozódó rothadó zsírok szagára. Kitartás barátaim.

 • Aquaworkz

  Mindenkinek kitartást, és haladást a TOP5 felé, persze, ha duguláselhárításról van szó 🙂

  A SEO egy dolog, a munka oroszlán része a tényleges munkavégzés, ami legalább olyan büdös mint a mosdatlan oroszlán..
  Bár egy orosz lányt szívesebben megnéznék duguláselhárítás közben, mint egy büdös oroszlánt 🙂

 • Világi Tamás

  Az valóban ritkaság, hogy egy szakma képviselői ilyen szépen összejöjjenek egy blogban eszmét cserélni!
  Az pedig külön öröm, hogy a Duguláselhárítás Budapesten oldal a kezdetektől benne van a párbeszédben.

 • Gyökös Zoltán

  Gyökös Zoltán vízvezeték szerelő vagyok. A duguláselhárítási munkáimat spirállal vagy pumpával szoktam megoldani. 40 éve vagyok a szakmában, azt hiszem az egészben az elégedett ügyfél a legfontosabb, már csak azért is mert sokan visszahívnak. Kivánok a Blogon résztvevőknek sok duguláselhárítási munkát, és jó egészséget.

 • Csongrádi Róbert Szada

  Én adnék egy esélyt egy magyar családi vállalkozás egyik tagjának, Csongrádi Róbertnek is, aki szadai lakosként gyorsan és olcsón tudja megszüntetni a helyi problémákat.

  Egyébként én is üdvözlöm a hazai SEO-közösség itt megjelent tagjait, és külön elismerésem azoknak, akik saját maguk optimalizálják a weboldalukat!

 • Csongrádi László

  Üdvözlöm a tisztelt kollégákat!

  Csongrádi László vagyok, a szakmában elég sokan ismernek. Dunakeszi, Fót, Szada és Veresegyház vonalán és vonzáskörzetében dolgozom kiemelten.
  Specialitásom a womás duguláselhárítás. A teherautóba épített, nagynyomású lefolyótisztító technológiának köszönhetően hatékonyan és általában gyorsan szüntetem meg a kialakult makacs dugulásokat.

  Mindenkinek sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.