Keresőoptimalizálás, SEO

Menő papucs menő marketinggel

Példás papucs árusítás

Uram atyám, hány webáruházban látjuk a portékát valaminő cinege szöveg mellett, mikroszkopikus képméretben, nyeszlet vegye-vigye alapon!
De a termék árusításnak vannak virtuózai is, akik nem csak elénk lökik a “cuccot”, hanem segítséget is adnak a döntéshez, az áru kiválasztásához és szép nagy méretű képeken hagyják rugózni a pillantásunkat.
Futti papucsA SIPO Patikák online megjelenése ilyen.
Webáruházukban találhatjuk a gyógypapucs szekciót, amely mintája lehet a sikeres eladásnak.
Kezdjük is mindjárt a termék kinézetével. Lám, egy gyógypapucs nem csak ormótlan, fekete, sötét tónusú förmedvény lehet, hanem ellenkezőleg: divatos, fiatalos, színes, akár pöttyös, mint a Túró Rudi, vagy mint Feró kendője – egyszóval hangulatos.
Vagyis ez a papucs nem a lábunk SZTK kerete 🙂
Hanem inkább menő, király, baró, állati jó – vagy ahogy tetszik.

Tehát a termék kiválasztása – Futti papucs – telitalálat.
De ez persze egy online marketinggel átitatott webáruházban nem elég. Nem csak az esztétikai érzékünkre, hanem az értelmünkre is hatni akarnak és így felsorolnak 5+1 érvet a termék, a gyógypapucs megvétele mellett.
Az észérvek is segítik a vásárlást.
De itt még mindig nincs vége!

Érthető ábrákon segítséget nyújtanak ahhoz, hogy hogyan válaszd ki a számodra megfelelő papucsot. A praktikus tanácsok megóvnak attól, hogy hol itt, hol ott törjük föl a lábunk, megmutatják a tutit.

Ha most azt gondolja valaki, hogy itt aztán már tényleg nincs mit hozzá tenni, annak íme, itt a meglepi: pdf-ben letölthet magának az ember egy méret sablont és azt kinyomtatva, ráállva tudni fogjuk, hogy hányas papucsot érdemes rendelnünk a SIPO webáruházban!
***
A témában másutt született bejegyzések:
> Online patika
> Ez lesz az Ön online patikája

2 hozzászólás

 • Bognár László

  Kedves Gábor!
  Az előzmények után biztos vagyok benne, hogy a SIPO Patikáknál születő cikkek is példát adnak majd marketingből.
  Sok sikert kívánok a FUTTI gyógypapucsok árusításához.

 • Kincses Gábor

  Kedves Cikkíró!

  Kincses Gábor vagyok a SIPO Patikák médiareferense. Köszönjük a megtisztelő szavakat. 🙂 Valóban különleges papucsokról van szó, és itt most nem hazabeszélek! 😉

  A Futti Papucsok Magyarországon csak a SIPO Patikák webáruházában ( http://www.sipo.hu/gyogypapucsok_593 ) illetve a SIPO Zsolnay Patikában kaphatóak. Egyedüli magyarországi forgalmazóként arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjék az emberek a Futti "érzést". Hogy mire gondolok? Megfelelő testtartás – Természetes járás – Jó közérzet – Divatos kialakítás. Ez a pár összetevő teszi olyan különlegessé a Futtit, és ezért imádjuk.

  A továbbiakban cikkekkel is készülünk, hogy jobban megismerhessék az emberek ezt az új papucsmárkát.

  Tisztelettel:
  Kincses Gábor
  SIPO Patikák – http://www.sipo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.