Keresőoptimalizálás, SEO

Megnyitott a Szigetvári Gyógyfürdő avagy prospektust miért nehéz készíteni

 

Szigetvár, Gyógyfürdő

Megnyitotta kapuit, végre valahára, a Szigetvári Gyógyfürdő! Gyönyörű! Néhány képet már mutattam is, amelyeket a készülő leporellóhoz készítettem korábban:
Szigetvár – nyit a Szigetvári Gyógyfürdő

 

Németh Zsuzsa, szigetvári gyógyfürdőNem csoda, hogy az üzemeltető Sziget-Víz Kft. marketing vezetője, Német Zsuzsa örül, hiszen egyfelől tényleg gyönyörű a létesítmény, (másfelől pedig most szállítottam le a sokezer prospektust, az ígért időre és az ígért minőségben 🙂 ).
A szigetváriak és a baranyaiak számára ugyanilyen önfeledt örömre van most ok, hiszen nem csak az egykor Zrínyi védte város idegenforgalmára lehet a fürdőátadás jótékony hatással, hanem a régióéra is, hiszen Baranya most kifejezetten gyógyító, felüdülést nyújtó térségként kerülhet a köztudatba! Ha kerül…
Szóval kerülhet, mert Harkány, Sikonda, Magyarhertelend már hírnevet szerzett magának, s nem csak a gyógyító termálvíz “felkínálásának” módja, hanem a wellness szolgáltatások is nagyot fejlődtek. (A gyógyszolgáltatások terén pl. a Harkányi Gyógyfürdőkórház is komoly hírnevet szerzett már magának!)

Amúgy a prospektuskészítés nehézségeiről annyit: a legnehezebbnek az bizonyult, hogy kikerüljem az emberek látványának HIÁNYÁT. Ugyanis a felvételek készítésekor értelemszerűen nem lehettek fürdőzők. Márpedig üres medencét mutogatni eléggé snassz dolog volna. Viszont a szobrok már akkor is megvoltak 🙂

És majd most jön az igazi kunszt! A neten jól bevezetett, “öreg” gyógyfürdők leelőzése a gyógyfürdő szóra, egy vadonatúj domain alatt! Ez lesz az igazi kihívás!

Nadealényeg: most örüljünk együtt Német Zsuzsával!

———
Kapcsolódó linkek:
A Szigetvári Gyógyfürdő honlapja: Szigetvári Gyógyfürdő
Hotelek a régióban: Hotel Pécs, Szigetvár, Harkány
Éttermek a régióban: Étterem Pécs, Szigetvár, Harkány

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.