Keresőoptimalizálás, SEO

Erőszakmentes leszoktatás a dohányzásról Budapesten

dohányzásról leszoktatás
Leszokni muszáj!

Dohányzásról leszoktatás

Hatalmas üzlet az egészségipar minden ága, a gyógyszergyártástól az egészség feltérképezésétől az életmód tanácsadásig, a táplálékkiegészítőktől a csodaszerekig – és természetesen a káros szenvedélyektől történő megszabadításunk is hatalmas üzleti lehetőség. Figyelemre méltó, hogy brutális törtetés figyelhető meg ezeken a piacokon! Ilyen piac például a dohányzásról leszoktatás is.

A nagyon szaktekintély féláron elvégzi a háziorvos ingyen munkáját

A neten számtalan hamis árut kínálnak, az otthonokban naponta csörög a telefon, hogy a híres szaktekintély ma az Ön városában végez egészségfelmérést, jöjjön el, nem fogja megbánni, mert csak a felét kell kifizetnie az egésznek – szóval jöjjön, fizessen, csinálja ezt meg azt, mert különben bele fog halni!
Na, ebben az agresszív hangzavarban igazán üdítő olvasmány egy budapesti sóbarlang invitációja, amelyet nem erőltet ránk, csupán olvashatjuk a honlapon:
“A kezelés sikeréhez alapvető fontosságú, hogy a jelentkező valóban le akarjon szokni és ne más ösztönzésére vegyen részt.”

Szóval így is lehet, erőszakmentesen, a biztos halállal történő fenyegetés nélkül, az ajánlat ránk erőszakolása nélkül.
Tetszik a szemlélet: a belső elhatározásból hozzájuk fordulót igyekszenek segíteni a dohányzásról leszokásban, pontosan leírva a leszoktatás lépéseinek tartalmát, időigényét és árát is.
Szerény, pontos, szakmai megközelítés – minden erőszak nélkül!
Szinte sajnálom is, hogy én már öt éve leszoktam 🙂
Egy másik, a dohányzásról szóló blog bejegyzés linkje:
> Dohányzásról leszokás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.