Keresőoptimalizálás, SEO

Energetikai tanúsítvánnyal spórolhat igazán és tartósan

Kevesebb energiafelhasználás, olcsóbb rezsi – tisztább környezet

Ha nem tudná, hogy mire jó az energetikai tanúsítvány, akkor nagyon röviden úgy tudnánk összefoglalni: egy útmutató arra nézve, hogy egyes beruházások, átalakítások segítségével hogyan takaríthat meg sok költséget a rezsijén úgy, hogy közben a környezetet is megóvja az unokái számára.
Ha spórolásról beszélünk, akkor mindenki arra gondol, hogy lejjebb csavarja a fűtést és kikapcsolja a villanyt, ha nincs a szobában. Természetesen az első lépések itt kezdődnek, de a környezettudatosság nem ér véget ott sem, hogy hungarocell lemezekkel szigeteljük a családi fal homlokzatát.

Honnan tudjam, hogy milyen vastag szigetelésre van szükség?

Ha új házat épít, többé-kevésbé egyszerű a helyzet, hiszen a tervező és építőcsapat kiszámolja, hogy milyen vastagságú hőszigetelésre van szükség az optimális ár/érték/megtérülés eléréséhez.
Mit tegyen, ha a már meglévő otthonát szeretné szigetelni?
Kell-e egyáltalán szigetelni?
Vegye a drága 15 centis lapokat, vagy hallgasson a mesterre és elég a 3 centis?

Az energetikai tanúsítvány segít, hogy otthona energiatakarékos és olcsó legyen.

Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Győrött, Szegeden vagy akár Pécsett, a lehető legolcsóbban, de maximális szakértelem mellett készíti el rövid időn belül az energetikai tanúsítványát az Energetikai tanúsítvány nevű honlap mögötti társaság.
Ne várja a telet és az újabb óriási gázszámlát, ne fizessen vagyonokat nyáron a légkondicionálásért. Készíttessen energetikai tanúsítványt és élvezze a barátságosabb rezsiköltséget.

Az Energetikai tanúsítvány honlap részlete
Energetikai tanúsítvány – honlaprészlet

Miért éppen velük készíttesse?

  • Olcsók!
  • Szakszerűen, gyorsan és precízen dolgoznak.
  • Bárhol lakik, ők kiszállnak.
  • Nem csak elmondják, hogy min kell változtatnia, árajánlatot is készítenek, kérésére el is végzik a munkálatokat.
  • Az energetikai tanúsítvány dokumentumaiból azonnal látható, hogy mennyi idő alatt térül meg a felújításra szánt összeg.
  • Akár egy napos határidővel is dolgoznak.
  • Speciális, hőkamerás felvételekkel illusztrálják otthona problémás területeit, az elvégzett szigetelési munkák után elvégezhetik az ellenőrzést is.

Hogyan lehet a fűtésen és hűtésen takarékoskodni?

Megfelelően üzemelő, esztétikus és gazdaságos fűtő- és hűtőberendezések akkor létesíthetők, ha az épület kialakítása a feltételeket biztosítja. Ezek közül elsősorban az épületszerkezetek helyes megválasztása a döntő, de a már elkészült épületkonstrukciók esetében a megfelelő minőségű és méretezésű szigeteléssel oldható meg a probléma.
Az épületszerkezetek közül természetesen az épületet határoló fal-, födém és nyílászáró szerkezetek befolyásolják legjobban a fűtő- és légkondicionáló berendezések kialakítását és gazdaságosságát.

Ma már általánosan közismert, hogy az energiaárak emelkedése miatt gazdaságos üzemre kell törekedni, ennek egyik előfeltétele az energetikai tanúsítvány kikérése.

Ne fizessen extra költségeket, igényelje a piacon fellelhető egyik legolcsóbb energetikai tanúsítványt, mely segítségével már a nyáron és a következő télen is kevesebbet kell fizetnie a rezsiért.
Nincs mit veszítenie! Az energetikai tanúsítvány birtokában Ön dönti el, hogy vállalja-e a pontosan kikalkulált költségeket és spórol-e otthona fűtésén, légkondicionálásán, vagy megelégszik a jelenlegi szigeteléssel. A döntés az Ön kezében van.

***
Korábban blogunkban az energiatanúsítvány témájáról marketing megközelítésben:

Az energetikai tanúsítványról másutt:
> Energetikai tanúsítvány – mire figyeljek?

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.