Keresőoptimalizálás, SEO

Autóbérlés: egyedül nem megy?

Az autóbérlő kitől kérdez?

Már hogyne menne az autóbérlés intézése egyedül is, tudhatjuk meg a Bérautónál, de partnerekkel, kölcsönös előnyök mellett, még jobban futhat az üzlet!
Hogy miről van szó?
Aki autót bérelne, az nagyon gyakran szállodai vendég, aki a hotel recepciójánál érdeklődik, vagy a kedvenc pincérét kérdezi: melyik autóbérléssel foglalkozó autókölcsönzőt ajánlaná?!
Ám sok utazó már az utazási irodát kifaggatja, hogy ahová ő utazni fog, ott kik, milyen autóval, mennyiért, milyen feltételekkel várják az utast, meg lehet-e bízni bennük vagy jobb elkerülni őket – de mégis, akkor kinél érdemes autót bérelni, mondjuk Budapesten?


Tehát a kérdezés tipikus helyszínei: hotel, étterem, taxi, utazási iroda…

Tudok egy olyan autóbérléssel foglalkozó céget!

Ilyenkor a kérdezett is előnyös arcát mutathatja föl, lám ő ebben a témában is járatos, olyan autókölcsönzőt tud ajánlani, amelyik tényleg megbízható, mert ha nem az volna, akkor nem őket ajánlaná, még pénzért sem, mert annak csakis balhé lenne a vége.
Szóval tud ő megbízható bérautós céget ajánlani, amiért hálásabb lesz a vendég, mintha nem tudott volna autókölcsönzőt keríteni, de az autókölcsönző cég is meg fogja hálálni a szívességet!
Nagyjából – ha nagyon egyszerűre vesszük a figurát – ilyen ajánlattal áll elő a Bérautó és marketing szempontból teljesen igaza van a jeles autókölcsönzőnek!
A Bérautó számos jó kezdeményezéssel rukkolt már eddig is elő – pl. cégek, magánszemélyek neki adhatják bérbe az autójukat! – szóval egy ilyen ötletsor egyik darabja a partnerkeresés.
Ha a részletekre is kíváncsi, itt találja meg:
> Autóbérlés-partner

És ha már a hotelek szóba jöttek, íme, néhány szálloda Pécsett, Baranyában, a horvát és a bulgár tenger partján: > Hotel Pécs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.